четвер, 18 листопада 2021 р.

 

Шановні колеги!

Для спільноти вчителів уже давно не секрет, що Cambridge University Press та видавництво "Лінгвіст" уже протягом 4 років забезпечують школи автентичними підручниками. Як це буде в 5 класі Нової Української Школи? На це питання відповідаємо серією вебінарів від видавництва. Зокрема, перший з серії вебінар - Teaching Reading with Prepare Ukrainian Edition навчить вас не лише особливостям роботи з підручником. 

Методист видавництва Тетяна Шелепко розповість, яка роль читання за новим Держстандартом, модельною програмою і як це відображається в підручниках з англійської. Як завжди, поділимось цікавими завданнями, які Ви зможете використовувати на уроках і під час планування.

Наприкінці вебінару Ви отримаєте лист із посиланням на форму відгуків, заповнивши яку, - гарантовано отримаєте сертифікат.

Зареєструватися

Також раді запросити Вас на вебінар, присвячений розповсюдженим помилкам учнів рівня В1 і шляхам їхнього уникнення. Під час цього заходу методист Ірина Каціон розповість багато цікавого та дасть дієві поради по роботі з такими труднощами.

Наприкінці заходу усі учасники отримають сертифікат.


Вебінар  19 листопада в  16.00




Немає коментарів:

Дописати коментар