субота, 17 вересня 2016 р.

Запрошуємо школярів долучитися до конкурсу «English Speaking»


Громадська організація «Центр розвитку курорту Сергіївка» разом з Міжнародним дитячим мовним табором «Bereg - Camp», оголошує конкурс на кращий урок з англійської мови, який став найбільш ефективним по засвоєнню матеріалу, спрямованого на посилення та розвиток навчання англійської мови.
Мета конкурсу «English Speaking»: дізнатися про кращі методики проведення уроків англійської мови з використанням інтерактивних методик навчання у роботі з учнями шкіл. З метою запровадження принципів позитивного пізнання мови, розвитку у школярів стійкої зацікавленості до вивчення англійської мови, як до засобу спішування та обміну інформацією.
Виховання та розвиток особистості за допомогою залучення до культури англомовних країн.
До участі в конкурсі «English Speaking» запрошуються школярі 5- 11 класів, які опишуть найкращим урок з англійської мови, який став найбільш ефективним по засвоєнню матеріалу.
У 2014 році у конкурсі «English Speaking» взяло участь більше 300 учасників із різних областей України. Переможці конкурсу отримали путівки до Міжнародного дитячого мовного табору «Bereg-сатр» у 2015 році.
Терміни проведення «English Speaking»: вересень - грудень 2016 року.

Реєстрація учасників та робіт здійснюється до 17.00год. - 01грудня 2016 року на сайті www.konkurs.bereg-camp.org.

Немає коментарів:

Дописати коментар