понеділок, 15 січня 2018 р.

Семінар-тренінг «Реалізація компетентнісного підходу у викладанні англійської мови у контексті реформування Нової української школи»


10-12 січня 2018 року було проведено семінар-тренінг  на тему «Реалізація компетентнісного підходу у викладанні англійської мови у контексті реформування Нової української школи».
Учасниками тренінгу були і вчителі англійської мови нашої школи Волошин В.А. і Галата Л.В.  Методистами КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» та видавництва Express Publishing були проведені  демо-уроки   з подальшим обговоренням ролі учителя у набутті умінь 21-го століття; практикум з викладання англійської мови у початковій школі,  де учителі демонстрували техніки проведення перших уроків, створювали комфортні навчальні умови, спілкувались з батьками, вчилися доцільно використовувати сучасні інформаційні засоби, ігрові методики.
Учасники семінару розробляли індивідуальний План учителя Нової української школи, що допоможе врахувати усі складові успішного процесу опанування учнями іноземної мови.

Немає коментарів:

Дописати коментар